La Vie Mode d'Emploi

ENGLISH>>

La quotidianitat més absolutament anodina pot inspirar un moment de gran bellesa, i així, els papers utilitzats en aquesta serie de títol perecquià, al·ludeixen a la dificultat que moltes voltes comporta mantindre els peus a terra quan en veritat es prefereix mantindre el cap al núvols.

La burocràcia es capgira i s'utilitza per a fer volar presentiments, per abocar-hi els anhels més amagats. La paperassa inintel·ligible que acompanya una factura de suministre de la llum es revisa i regira afegint textos de poesia mística, per invertir la mateixa confusió en intenció comunicadora i inclús il·luminadora. El cantó més prosaic i quotidià del document es confronta a la sublim elevació del text poètic per redimensionar les traces inesborrables d'allò que fem cada dia.


Lectura estimada...
Factura de la llum amb empelts de text. 47 x 39 x 4 cm.

El mateix exercici comença a partir de la visita a la metgessa de capçalera i la incapacitat de descriure els símptomes amb certa claredat. En conseqüència, el volant de derivació a l'especialista es fa, de nou, un document on abocar tot alló inexpressable que escapa a la raó de la diagnosi.


Derivació ordinària...
Volant mèdic amb empelts de poesia. 47 x 39 x 4 cm.